Fundația Proiectul de Educație Civică și Dezvoltare Academică
Activități civice
ECDA are o bogată activitate civică, desfășurată de-a lungul a peste un deceniu. Am fost co-inițiatori și co-organizatori a două mari și importante manfestări civice – primul protest public împotriva violenței casnice (aprilie 2000) și prima ediție a Festivalului Diversității, care a inclus primul marș pentru drepturile comunității LGBT din România (2004). 
PROIECTE
ACTIVITATI CIVICE

O implicare aparte a reprezentat-o contribuția la dezbaterea Strategiei Naționale de Securitate, în colaborare cu Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională (CADI).

ECDA s-a raliat unei serii de coaliții neguvernamentale dar a și contribuit activ la inițiative publice de impact pentru drepturile femeilor Dintre cele mai recente implicări în viața cetății, menționăm aici participarea la realizarea unui blog de critică a candidaților la ultimele alegeri parlamentare (Dosar de candidat misogin), precum și participarea la reacția organizațiilor neguvernamentale vizând discriminarea femeilor din Poliția Română.

ACEST SITE ESTE FINANTAT DE CATRE
DEMOCRATIZARE REGIONALA
DEMOCRATIZARE REGIONALĂ Democratizarea României, precum și a regiunii din care ea face parte, a reprezentat o preocupare majoră a Fundației ECDA. Utilizând dialogul, educația civică, publicațiile, experții asociați au contribuit și contribuie la dezvoltarea simțului civic, al valorilor democratice, al egalității în drepturi între membrii societății românești și la nivelul societăților vecine, din regiune.